A JÖVŐ NAGY NEHÉZSÉGEKKEL A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.03.

Drága gyermekek, az emberiség lelkileg vak, de ti megtalálhatjátok a Mennybe vezető utat az igazság szeretetével és védelmezésével. Forduljatok el a hamis tanok sötétségétől, és forduljatok az Úr Világossága felé. Nagy nehézségek jövője felé tartotok, de ne forduljatok vissza. Add nekem a kezed, és én elvezetlek ahhoz, aki az Egyetlen Út, az Igazság és az Élet. Vigyázzatok lelki életetekre. Imádkozzatok! Fogadjátok be az evangéliumot, és keressetek erőt az Eucharisztiában. Ebben az életben, és nem egy másikban kell megmutatnotok, hogy az Úrhoz tartoztok. Legyetek bátrak! Semmi sincs veszve. Isten győzelme eljön az igazaknak. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

FÁJDALMAS IDŐK LESZNEK, LÉGY ÉBER! A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.05.

Drága gyermekek, fogadjátok be a mennyei dolgokat, és meneküljetek a világ újdonságaitól. Ne feledjétek: Isten mindenben az első. Ha az Úr nem kerül az első helyre az életetekben, olyanok lesztek, mint egy vándorló tengerész, akinek nincs célja és fogalma sincs, hogyan juthat el oda. Nézzetek az evangéliumra, hogy útmutatást kapjatok az életetekben. Az evangéliumon keresztül felfedezhetitek Isten kincseit számotokra. Adjátok a puszta léteteket az Úrnak, és ő gondoskodni fog rólatok. Fájdalmas idők jönnek majd, és sokaknak megrendül a hite. Bármi történjék is, maradjatok az igazságnál, amelyet csak a Katolikus Egyházban találhattok meg, az egyetlen Egyházban, amelyet Fiam, Jézus alapított. Olyan idők jönnek majd, amikor sokan megtagadják az igaz hitet és beszennyezik magukat a hamis tanok mocsarával. Legyetek éberek. Szeressétek és védjétek az igazságot. Azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

SÍRÁS ÉS PANASZ LESZ A TEMPLOMBAN A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.07.

Drága gyermekek, forduljatok el a világtól és szolgáljátok hűségesen az Urat. Ne legyetek a bűn rabszolgái, hanem járjatok a szentség útján. Az én Jézusom szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, mert csak így érthetitek meg Isten akaratát életetekre nézve. Az emberiség egy nagy szakadék felé tart. Hallgassatok rám! Azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek hűségesek Jézusom Egyházához. Keressétek Őt a szentségekben, hogy nagyok legyetek a hitben. Tanúskodjatok mindenütt arról, hogy az Úréi vagytok. Nyissátok meg szíveteket Isten Fénye előtt, és soha nem fogtok becsapódni. Még mindig látni fogtok borzalmakat a földön. Sírás és jajgatás lesz az Egyházban. Döntések születnek majd, és sokan el fognak fordulni az igazságtól. Bármi történjék is, ne forduljatok el az Én Jézusom Egyházától. Legyetek bátrak! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ ÖRDÖG FÜSTJE SOK PAPOT BESZENNYEZ A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.10.

Drága gyermekek gyermekek, bízzatok Jézusban, és győzni fogtok. Töltsön el benneteket az ő szeretete, mert csak így lesztek képesek szeretni és megbocsátani. Az emberiség beteg, mert az emberek eltávolodtak a Teremtőtől, és ragaszkodnak az anyagi dolgokhoz. dolgokhoz. Forduljatok el mindattól, ami múlandó, és keressétek Isten kincseit életetek számára. életetek számára. A gonoszság magja napról napra terjed és Szegény gyermekeim úgy fognak járni, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Alázatos imában térdeljetek le, és fogadjátok be Jézusom evangéliumát. A füst a megfertőz sok megszentelt embert, és a hit lángja sok szívben kialszik. Sok szívben. Szenvedek azért, ami hozzátok érkezik. Vegyetek bátorságot! Én vagyok a ti Édesanyátok, és mindig veletek leszek. Ez az az üzenet, amit én a Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy ismét összegyűlhettetek itt. Megáldalak benneteket a Szentháromság nevében. Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

KÁLVÁRIA FÁJDALMAS LESZ A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.12.

Drága gyermekeim, nagy zűrzavarral teli jövő felé tartotok Isten házában. Arra kérlek benneteket, hogy továbbra is imádkozzatok Jézusom Egyházáért. A Golgota fájdalmas lesz azok számára, akik szeretik és védik az igazságot. Én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, és Isten Győzelme eljön hozzátok. Ne feledjétek: kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság iránti szeretet. Uram nagyon közel van hozzátok. Bízzatok benne, aki látja az elrejtetteket és név szerint ismer titeket. Az én Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 14/09/2024

Drága gyermekek, térdeljetek le imádságban. Még hosszú évekig tartó kemény próbatételek várnak rátok, és sokan félelemből visszavonulnak. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket ahhoz, aki a ti Utatok, Igazságotok és Életetek. Nincs győzelem a kereszt nélkül. A mennybe vezető út tele van akadályokkal, de azok, akik mindvégig hűségesek maradnak, elnyerik az igazak jutalmát. Nehéz idők jönnek azok számára, akik szeretik és védelmezik az igazságot. Az igazakat meg fogják ítélni és el fogják ítélni. Fájdalmas időszak lesz az Én Jézusom Egyháza számára. Ne csüggedjetek. Szeretlek benneteket, és mindig mellettetek leszek. Menjetek előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 17/09/2024

Kedves Gyermekeim, engedelmeskedjetek az Úr hívásának, és mindenütt tegyetek tanúbizonyságot a az Ő irántatok való szeretetéről. Fontosak vagytok Tervem megvalósításához. Nyissátok meg szíveteket és fogadjátok el az Úr akaratát életetekre vonatkozóan. Imádkozzatok! Az ima csendjében hallgassatok az Úr Hangjára, és Ő gondoskodni fog rólatok. Ti. Egy nagy megosztottsággal és zűrzavarral teli jövő felé tartotok. Az igazság kevés szívben lesz jelen, és sokan úgy fognak járni, mint a vak, aki vezeti a vakot. más vakokat vezetnek. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az Én Jézusom Irgalmát. a gyónás szentségén keresztül. Járjátok a szentség útját amelyet én mutattam nektek, és nagyok lesztek Isten szemében. Legyetek bátrak! Én vagyok a ti Édesanyátok, és mindig veletek leszek. Ez az az üzenet, amit én A Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy ismét összegyűlhettetek itt. Megáldalak benneteket a Szentháromság nevében. Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.