Jóvátételi szentmise - 2024. április 15.

 

Röviddel azután, hogy az atya elkezdte a szentbeszédét, Jézus beszélni kezdett:

Gyermekeim:

Látjátok, miért örülök annyira papfiamnak? Ez az Én fiam az igazságot mondja, és leköti a jelenlévők figyelmét. A ma este itt lévő gyermekeim többsége nem hallja ezeket az igazságokat a saját templomuk szószékéről.

Amerikát többé nem fogja megvédeni sem az Atya, sem az Ő Fia. Az utóbbi időben szeretett Anyámnak az Atyához intézett könyörgése miatt, hogy védje meg Amerikát, az Atya megmutatta Irgalmasságát nemzetetek iránt. Szeretett Anyám könnyei nagy szomorúságot hoztak Atyám Szívébe. Azonban Anyám nem tudja többé megvédeni Amerikát a könyörgéseivel, mert nemzetetek vezetői - sok más gyermekünkkel együtt - nem mutattak megbánást [az emberi méltóság vagy az emberi élet értéke elleni bűnök miatt]. (Kay: Amerika az az ország, amelyet a Szűzanya nagyon szeret.)

Atyám minden emberi teremtménye az Ő képére és hasonlatosságára készült, és ezek a teremtmények a test és a lélek egységét alkotják. Isten tükörképét kell megtalálni azokban, akiket Ő teremtett. Sajnos, ti most egy bűnös világban éltek, amely megsérti az emberi méltóságot azzal, hogy engedi, hogy az abortusz bűne uralkodjon országotokban. Az ártatlanok megölése megerősíti Isten teremtésének beteges és embertelen megítélését, és az erkölcstelen választásnak ezek a következményei sok büntetést hoznak nemzetetekre. Az emberkereskedelem bűnös kizsákmányolása az önkielégítés és a pénzbeli haszonszerzés érdekében aljas, utálatos és megvetendő az Én szememben. És az erkölcsi felháborodás megvetendő és felkeltő hozzáállása felelősségre von és megbüntet benneteket - e bűnös és förtelmes cselekedetek szabad akaratú döntései a pokol örökkévaló lángjaiba küldenek benneteket.

Atyám, aki csupa SZERETET, nem tudja tovább nézni a gyűlölet betegségét ilyen erkölcstelen és megvetendő cselekedetekkel, amelyek meggyalázzák azt az erkölcsöt és hazafiságot, amelyben ez az egykor nagyszerű nemzet hitt és amelyet követett. Az Istenük iránti szeretetük is csökkent és átvette a hatalmat az önkielégítés szeretete a gonoszságok iránt, amelyekkel ez a világ most rendelkezik.

Gyermekem, olyan kevés hűséges gyermekem maradt, és olyan kevesen vannak, akik imádkoznak a bűnös emberek jóvátételéért, de Irgalmasságom végtelen, és vágyom akár EGY imára is, hogy megmentsem ezeket az elveszett lelkeket.  Ne mondjatok le az emberiség jóvátételéért mondott imáitokról. Szükségem van ezekre az imákra, mert minden nap, minden órában, minden percben elveszett lelkek esnek a pokol örök lángjaiba.

A ti országotok még soha nem érezte azt az éhséget, amit sok nemzetnek kellett elviselnie, de éhínség fog eljönni a világotokra, és ez az egykor virágzó Amerika nem csak az éhséget fogja érezni, hanem az országotok meg fogja érezni a betegségek csapásainak fájdalmait.  El fogjátok szenvedni a gazdagság elvesztését annak nagysága miatt, amit Isten az országotoknak ajándékozott.  Isten gondoskodott minden szükségletetekről és arról, hogy élvezni tudjátok azokat.
Nemzeteteknek soha nem kellett volna elhagynia a földeteket, mert a Mindenható minden anyagi áldást és erőforrást biztosított nektek, amire polgáraitoknak szüksége volt a túléléshez.  Bőséges jólétben részesültetek egy másik nemzet segítsége nélkül.  Mindezek a gazdagsággal járó áldások eszközül szolgáltak ahhoz, hogy beteljesítsétek Isten céljait, és hatással legyetek a körülöttetek élők életére.

Sajnos ahelyett, hogy gyermekeink jót cselekedtek volna és kincseket gyűjtöttek volna a mennyben, kapzsiság és hatalom révén dolgoztak, miközben kincseiket ezen a földön halmozták fel. Sok gyermekünk nem osztotta meg vagyonát a rászorulókkal, hacsak nem akartak hasznot húzni belőle.  Azért jöttem a földre, hogy megtanítsalak benneteket a megosztás értékére és arra, hogy úgy szeressétek felebarátotokat, mint önmagatokat. Ítéletem Kegyelmem nélkül lesz, de most arra kérlek, hogy jöjjetek elém, amíg még lehet.  Kérjetek bocsánatot, és Én szelídséggel, békességgel, a szeretet tisztaságával, amely tele lesz Irgalmammal, kiárasztom rátok Irgalmamat.

Szeretlek benneteket, gyermekeim, nem az igazakért jöttem, hanem a bűnösökért.  Itt várok rátok, és vágyom Irgalmasságomra számotokra.  Most Irgalmasságom tele van könyörületességgel minden gyermekem iránt, ha megbánják minden bűnüket, és szeretettel a szívükben elém járulnak.

Nem akarom, hogy ezek a dolgok megtörténjenek gyermekeimmel, de ők nem hajlandók meghallgatni a Mennyország által sok éven keresztül adott figyelmeztetéseket.  Mit mondhatnék még nektek?  Mennyit kell még tanúságot tennetek, mielőtt átadjátok életeteket annak az Istennek, aki a legtisztább szeretettel szeret benneteket?  (Kay: Érzem Jézus Szentséges Szívének fájdalmát, és könnyek hullanak le az arcán.)

Óriási földrengésekre figyelmeztettem gyermekeimet, és amikor ez bekövetkezik, a tengerek olyan erős dühöt fognak szabadjára engedni, és a vizek magasabbra fognak emelkedni, mint azt valaha is el tudnátok képzelni. Ezek a földrengések az óceán fenekére fognak csapódni, és mega cunamikat fognak okozni, amelyek összezúzzák és ledöntik a 100 lábnál magasabb épületeket.  Sok gyermekem azonnal meg fog halni, és élettelen testek lesznek mindenütt.  Gyorsan növekvő árvizek lesznek, amelyek elpusztítják országotok part menti területeit. Korábbi üzeneteimben figyelmeztettem gyermekeimet, hogy azok, akik e part menti területek közelében élnek, költözzenek sokkal magasabb területekre.

Lesznek vulkánok is, amelyek tüzet okádnak, a láva pedig az óceán fenekére hull, és nagy cunamikat is okoz.  Nemzetetek tájai többé nem lesznek felismerhetőek.  Figyelmeztetlek benneteket, hogy ezeket az eseményeket már nem lehet elhárítani, de imával és áldozatokkal ezeket az eseményeket enyhíteni lehet.

Nem azért hozom ezeket a szavakat hozzátok, hogy elkedvetlenítselek vagy megijesszelek benneteket, de mióta küld a Mennyország figyelmeztetéseket gyermekeinknek, hogy fordítsák vissza életüket Istenhez?  Gyermekeim, mindenféleképpen nyomorúságban lesztek, de nem azért, hogy összetörjék a lelketek; zavarba hoznak benneteket, de nem azért, hogy kétségbeesésbe kergessenek; üldöznek, de nem hagynak el benneteket; lesújtanak rátok, de nem azért, hogy teljesen elpusztítsanak benneteket.  Ne engedjétek, hogy a kísértés legyőzzön benneteket.  Istened hűséges, és nem fogja megengedni, hogy a képességeidet meghaladó kísértésbe ess.  Bízzatok és bízzatok Bennem; hajtsátok térdet imában, és Én megmutatom nektek a menekülés útját, hogy képesek legyetek elviselni mindazt, ami rátok vár. Sok üldözés lesz ezekben a gonosz időkben, és sokan fognak meghalni az Istenbe vetett hitük szeretetéért.

Gyermekeim, én a reménység Istene vagyok, és el akarlak tölteni benneteket a hitben való örömmel és békességgel, hogy a Szentlélek ereje reménységben és ne kétségbeesésben kössön meg benneteket.  Ne aggódjatok semmi miatt, hanem forduljatok imádsághoz és könyörgéshez mindenben, és hálaadással ismertessétek meg kéréseiteket Istennel, hogy Ő mindenben megsegítsen benneteket.

Gyermekeimnek fogalmuk sincs arról, hogy milyen szörnyű események fogják hamarosan elborítani világotokat.  Katasztrófa katasztrófa után következik majd be, és ez egy dominóhatás lesz - nem lesz időtök lélegzethez jutni, mielőtt egy újabb esemény bekövetkezik. Támadások fognak történni az országotok ellen, és háború fog dúlni a földeteken, és érezni fogjátok a halált és a pusztulást körülöttetek.

Térdeljetek le, gyermekeim, mert ezek az események a bejárati ajtótok előtt állnak.  Miért választjátok el magatokat Istentől?  Miért követitek világotok gonoszságát?  Be vagytok csapva, és gyermekeim azt fogják aratni, amit vetnek.  Bűnös tetteiteknek következményei lesznek.  Bűnös útjaitok megszakították a Velem való kapcsolatotokat, és a tisztátalanok nem állhatnak meg Isten jelenlétében.

Mindenről gondoskodtam számotokra, és amikor az életetek veszélyben van, eljön az Én Figyelmeztetésem, és ez egy békés időszak lesz, lesz idő gyermekeim megtérésére.  A hűséges gyermekeket hat héten belül menedékeimhez vezetem, és amíg ezekben a menedékhelyeken vagytok, biztonságban lesztek minden bajtól.  Ezeket a menedékhelyeket a szellemi védelem és láthatatlanság pecsétje fogja körülvenni.  Minden szükségletetekről gondoskodni fogok azok számára, akik hűségesek maradnak, és megvédem szíveteket és elméteket. Azok, akik hűségesek maradnak Hozzám, az Én hűségemet fogják pajzsként találni a veszélyektől, és megvédelek benneteket ellenségeitektől, miközben a menedékhelyekre menekültök.

Szent Eucharisztiám lelki táplálék, amelyre gyermekeim testének és lelkének szüksége van, mégis sokan nem is veszik észre, hogy Testem és Drága Vérem Igaz Jelenlétét fogyasztják.  Sokan felkészületlenül jönnek lelkükkel, és ez már csak formalitássá vált, nem pedig a szeretet, a hála és az imádat kifejezése Jézusuk iránt. Azt tanácsolom nektek: senki se jöjjön el Szent Eucharisztiámat halálos bűn állapotában fogadni, mert akkor szentségtörés bűnt követ el.

Hamarosan a megtévesztés változásai és még több árulás fog bekövetkezni Egyházamban, és ez még több tiszteletlenséget fog hozni Szent Eucharisztiámmal szemben, valamint Isten törvényei és parancsolatai ellen, valamint Szent Keresztem megvetését és tiszteletének hiányát.

Gyermekeim, figyeljetek, várjatok és hallgassatok mindarra, ami jelenleg Egyházamban zajlik, és figyeljétek, hogyan bontakozik ki, mert akkor lesznek azok, amikor hűséges pap-fiaim a föld alá mennek, hogy a megfelelő és Igaz misét celebrálják hűséges gyermekeimnek.

Én vagyok Egyházam alapja, és senki sem fog törvénytelen változtatásokat eszközölni, amelyek Istenük Törvényei vagy Egyházam Hagyományai ellen mennek, anélkül, hogy teljes következményei lennének.  Azok az Én gyermekeim közül, akik olyan változtatásokat hajtanak végre, amelyek skizmát okoznak Egyházamon belül, vagy azok, akik követik ezeket a törvénytelen változtatásokat, saját szabad akaratukból a pokol bugyraiba lesznek taszítva, mert vétkeztek a mindenható Istenük ellen.

Soha nem volt még olyan EKE, mint ami ma a világotokban történik.  Ez egy olyan Korszak, amely továbbra is gyalázatot és tiszteletlenséget fog hozni Szent Eucharisztiámmal, valamint a Szent Kereszttel szemben, amely az emberiségnek a MEGMENTŐT hozta (1).

Ezek a bűnbánati szentmisék, amelyeket országotok szerte ünnepeltek, sok kegyelmet adtak a jelenlévőknek, és időnként Szent Mihály Kardjának áldásai sok családtagotoknak is védelmet adtak.  Ezek a kegyelmek erőt adnak nektek a közelgő eseményekben, amelyeket nehéz lesz elviselni.  A hit válsága komoly próbatétel elé fog állítani - sokkal nagyobbra, mint valaha.  A hit hiánya rosszabb árulásoknak fogja előkészíteni az utat, mint amilyenek jelenleg Egyházamban zajlanak.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok pap-fiaimért, mivel a gonosz továbbra is előkészíti taktikáját, hogy legyengítse fiaimat és gyermekeimet, akik lelkileg üresnek érzik magukat. A Sátán meg fogja gyengíteni őket, és a gyávaság eluralkodik rajtuk, és megtagadják hitüket. Az ima és az áldozatvállalás nagyon fontos Egyházam hierarchiája, püspökei és papjai számára.

Figyelem a hatalmon lévők uralmát, akik hatalmukkal elnyomják hűséges pap-fiaimat, akik jogosan jelentik fel a visszaéléseket, amelyek továbbra is zajlanak Egyházamban.

E hűséges fiaim közül sokan szenvedtek igazságtalan üldöztetést saját elöljáróik részéről, és kiközösítették és kigúnyolták őket papi hivatásuk és az Istenük tekintélyének és az Ő szent Egyháza törvényeinek megfelelő fogadalmaik hűséges alávetése miatt.

Engedélyezem ezt a folyamatos színjátékot, hogy elválasszam a juhokat a kecskéktől. A juhaimat a jobb oldalamra helyezem, a kecskéket azonban a bal oldalamra.

Végtelen szeretetem van minden gyermekem iránt, és ki fogom árasztani rájuk Irgalmamat, amikor valódi bűnbánattal és szeretettel a szívükben elém járulnak. Kegyelmem elegendő lesz gyermekeim számára, és az Én Erőm a ti gyengeségetekben válik tökéletessé - ezért azt mondom nektek: "Hagyjátok, hogy Erőm rajtatok nyugodjék, és engedjétek, hogy betöltselek benneteket Kegyelmemmel".

Menj el gyónni, amilyen gyakran csak tudsz, mert minden alkalommal, amikor feloldozást kapsz, megszentelő kegyelmet kapsz, és ez a kegyelem Isten életének ajándéka, és a Szentlélek árasztja be a lélekbe, hogy meggyógyítsa a bűntől és megszentelje azt.

Azt mondom azoknak, akik hűségesek maradnak Jézusukhoz: amikor belépsz a menedékbe, jövőt és reményt adok neked.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kay megjegyzése: Jézus eme üzenetének terjedelme miatt az Eucharisztikus gyógyítás és a szentmise alatt látott egyéb dolgok leírása nem kerül ide. Ezek a képek és látomások az eucharisztikus gyógyítás és a szentmise alatt nagyon hasonlóak a korábbi engesztelő misék üzeneteiben leírtakhoz. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- (1) Webmester: Elhozta az üdvösség lehetőségét. Az egész emberiség megkapta ezt a megváltást, de ahhoz, hogy valaki üdvözüljön, el kell fogadnia ezt az üdvösségre szóló meghívást bűnbánat és megtérés által, hogy halálakor üdvözüljön. A megváltás és az üdvösség tehát két különböző, de egymással összefüggő dolog.