2023. november 21., kedd

Nagyon megdöbbentő üzenetek Kay-nek

 


Jézus, Szent Mihály és Szent Pio atya üzenete Kaynek

Jóvátételi szentmise - 2023. november 20., hétfő

Amikor atya elkezdte a szentbeszédét, láttam, hogy Pio atya jobbra tőle áll. Láttam, hogy Szent Pio felemelte a kezét, ahogy megáldotta Atyát. Szent Pio rám nézett és azt mondta: ez az áldás különleges kegyelmet hoz lelki vezetődre. Szüksége lesz ezekre a különleges kegyelmekre, mivel az idők egyre sivárabbá válnak.

Szent Pio aztán így folytatta: "Szeretném, ha tájékoztatnád papi testvéremet, hogy mindig emlékezzen arra, hogy Isten gyermekei mindig előbbre valóak, mint a saját szükségletei. Ahogy ezek a gyermekek elé kerülnek, szükségük lesz a gyónás szentségére, gyógyulásra mind a testi, mind a lelki szükségletek tekintetében, és türelmesnek kell lennie ezekkel a gyermekekkel, mert sok félelem lesz a szívükben, valamint zűrzavar és káosz lesz bennük, a szervezettség teljes hiánya mellett, és a teljes rendetlenség állapotában lesznek. Bár papi testvéremnek türelmesnek kell lennie Isten gyermekeivel, mégis a hit szilárdságával kell segítenie őket, és segítenie kell nekik megérteni, hogy a hitükön keresztül megtanulnak majd bízni és bizalommal lenni Jézusban. Jézus maga mondta: "Én vagyok a világ világossága. Aki engem követ, az nem jár sötétségben, hanem az élet világossága lesz"."

Pio atya folytatja: "Krisztus fénye áthatol a sötétségen, de ma még mindig sok sötétség van a világotokban. Amikor ezek a gyermekek nem engedelmeskednek Isten hozzájuk intézett hívásának, és amikor nem tartják be parancsolatait, akkor zavart lesz a szívük, és teljes lelki sötétségbe kerülnek. Fontos a bűnbánat és az Istenhez való visszatérés, mert ez az egyetlen megoldás a mai világotok sok problémájára.

Ne feledjétek, hogy Isten az Ő szeretett Édesanyjának Szeplőtelen Szíve által akarja megmenteni a lelkeket, ezért imádkozzátok naponta a rózsafüzért az Isteni Irgalmasság káplánjával együtt.

Amikor a földön éltem, sok kegyelmet és áldást kaptam Jézustól, hogy átvészeljem a stigmák erős fájdalmát. Ez rettenetes szenvedést okozott nekem, nemcsak akkor, amikor a fájdalom égetett bennem, hanem el kellett viselnem az emberek kíváncsiságát is. Számtalan órát töltöttem az egyszerű emberek szolgálatában, gyónásokat hallgatva. Zarándokok jöttek a világ minden tájáról. Ma paptestvéreim hetente 30-60 percet adnak a gyóntatószékben, mert a legtöbbjüknek szüksége van arra, hogy több időt biztosítsanak maguknak. Súlyos árat kell fizetni azért, hogy egy lelket visszaszerezzünk Istennek, és testvéreim nem hajlandók életüket az imádságnak és a szenvedésnek szentelni. Inkább a ti világotok kényelmeiért élik az életüket, ahelyett, hogy arra gondolnának, hogy mély ima által utaznak ebből a világból a másikba. Nem élik meg azt a hivatást, amelyet választottak.Intenzív imát és áldozatot kell felajánlani az engedelmesség és a panaszmentes tisztaság által. Testvéreim nem várhatnak mély bölcsességet és békét ima és a lelki életük elsajátítására tett erőfeszítések nélkül. Ha szentté akartok válni, nagy és állandó küzdelmeken fogtok keresztülmenni, és a démonok igyekeznek majd lelketeket elfogni.

Ezt a tanácsot adom paptestvéreimnek: "ÉLJÉTEK ÉLETETEKET ISTENETEKÉRT HIVATÁSOTOKON KERESZTÜL - TARTSÁTOK FENN AZ EGY, IGAZ, SZENT, SZENT, KATOLIKUS ÉS APOSTOLI EGYHÁZ SZENT HAGYOMÁNYAIT, VALAMINT A SZENT ANYASZENTEGYHÁZ IGAZ TANÍTÓHIVATALÁT". Ne feledjétek, hogy Isten soha nem változott, és az Ő parancsolatait nem szabad a sok modern és liberális nézőpontotok tetszése szerint megváltoztatni.

Szeretném, ha Atyám megértené, hogy a legtöbbször rendkívül fáradt voltam, és ezekben az időkben kevésbé lettem türelmes Isten gyermekeivel szemben - és a szenvedések miatt, amelyeket el kellett viselnem, az életem nagyon nehéz volt. Paptestvérem nehéz időket fog átélni, és nem fog sokat aludni, de sok más paptestvérrel együtt nagy szükség lesz rá az emberek lelki szükségletei miatt. Jézus nagyon elégedett ezekkel a bűnbánati szentmisékkel, amelyeket sok éven át celebráltak, és atyámnak egy napon megadatik majd a látomás, hogy tudja, hány lelket mentettek meg ezeken az áldott szentmiséken keresztül".

Ahogy Atya prédikációja véget ért, észrevettem, hogy Szent Mihály átsiklott a szószék közelébe, ahol Atya a Szent Mihály kardja imát kezdte volna. Szent Mihály féltérdre ereszkedett az Atya iránti tiszteletből, és kezét a mellvértjére tette, majd felállt, és a szentély közepére siklott. Szent Mihály felemelte merész és gyönyörű kardját, majd a templom jobb oldala felé fordult, és megáldott mindenkit a templom jobb oldalán; ezután a bal oldalára fordult, és megáldotta a jelenlévőket.

Szent Mihály rám nézett és beszélni kezdett, és azt mondta, hogy van egy figyelmeztetése Isten gyermekei számára Amerikában: "Ez a nemzedék olyan nagy pusztítás és pusztítás próbáin fog keresztülmenni, amilyet még nem tapasztaltatok az országotok történetében. Sok dolog a környezetetekkel kapcsolatban megváltozott a világotokban. A környezetetek a légkörrel és a földi élet szempontjából létfontosságú elemekkel együtt megváltozott a természetet illetően, és nagy események lesznek a földeteken. Isten gyermekei Amerikában sok változásnak lesznek tanúi országotok földjének dinamikájában. A vulkánok felébrednek és gázokat és tüzet okádnak majd a földetekre a tengerrel együtt, ami a természet hevességét és veszélyes körülményeket fog okozni. A víz alatti vulkánkitörések cunami hullámokat generálhatnak, amelyek halálosak lehetnek. Minden eddiginél nagyobb pusztító erejű földrengéseket fogtok elszenvedni. Az éhínség is érezhető lesz népetek körében, és bár figyelmeztettek benneteket, hogy készletezzetek élelemmel és vízzel, sokan közületek nem éreztek semmit ezekből a tragédiákból vagy küzdelmekből, így visszatértek a mindennapi életmódotokhoz, azt gondolva, hogy semmi sem fog történni az életetekben. Egy új vírus már a láthatáron van és az elit már megtervezte. Már a Földeteken van, és hamarosan elterjed az egész világon, nagy világjárványt okozva.

Vannak gyermekeink között olyanok, akik azt mondják, hogy Isten nem akar félelmet, és ez igaz, de Isten mindig is figyelmeztette népét a prófétákon keresztül, mielőtt az események bekövetkeznek, mert szereti gyermekeit, és azt akarja, hogy megtérjenek Hozzá. Mindig is volt "Szent Istenfélelem", és ezt soha nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert ha figyelmen kívül hagyjátok Isten hozzátok intézett szavait, akkor a pokoli ellenség kezébe kerültök. Figyelmeztetem a világ minden Isten gyermekét, hogy ne vesse meg a próféciát, mert a mennyei Szentek közül sokan megkapták a 'prófécia ajándékát', és Isten gyermekeit mindig előbb figyelmeztették, mielőtt Isten haragja megtörtént volna.".

Miközben az Atya a tabernákulumhoz megy, hogy a lunettában lévő Szent Eucharisztiát elhozza, látom Jézust siklani, amint követi az Atyát a térdeplőkhöz, ahol Jézus gyermekei készülnek az Eucharisztikus Gyógyító Szolgálatra. Figyelem, ahogy Jézus a kezét az Atya kezére helyezi, és az azonnal átjárja az Atya kezét. Amikor ennek tanúja vagyok, az megerősít abban, hogy a katolikus egyház minden valóban felszentelt papja Jézus Krisztust képviseli minden szentségben, és a legfontosabb ima az, hogy a szentmise alatt újra bemutassa Jézus áldozatát.

Ránéztem Jézusra, és Ő azt mondta: "Minden pap-fiamnak egységben kell lennie Velem az Atya Istennel, Fiú Istennel és Szentlélek Istennel való mély, személyes kapcsolat bensőségességén keresztül. Azok az Én pap-fiaim, akik képesek lángra lobbantani a világot Isten szeretetével, nagy kincset jelentenek szent Egyházam számára. Elvárom fiaimtól, hogy gyermekeim szükségleteit szolgálják, és vállalniuk kell gyülekezeteik lelki gondozását."

Jézus ránéz minden egyes gyermekére, akik a gyógyító áldásért jöttek fel, és olyan gyengéden mosolyog mindegyikre, és azt mondja: "Ti vagytok az Én hűséges gyermekeim, akiket arra kérek, hogy hallgassátok meg szavaimat, és készüljetek fel lelkileg arra, ami még hátra van. Menjetek el gyónni, amilyen gyakran csak tudtok, mert megszentelő kegyelmet kaptok, amelyet a Szentlélek áraszt a lelketekbe, hogy meggyógyítsa azt a bűntől és megszentelje a lelketeket.".

Jézus folytatja: "Bölcs dolog lenne, ha a szentmise után maradnátok, és megkapnátok a nagypénteki szent olajjal való megkenést az Atyától, mert ez az egyik ellenszere a pestisnek, amely hamarosan elterjed az egész világon. Ez a betegség nagyon fertőző lesz, és közvetlen vagy közvetett érintkezés útján terjed majd egyik emberről a másikra. Nagyon gyorsan terjedni fog, és világjárvánnyá válik. Ezt a vírust az elit emberek hozták létre, akik meg akarják állítani az emberiség növekedését, és milliókat fog megölni a folyamat során."

Jézus nagyon szomorúnak tűnik. Azt mondta: "Gyermekeim, nagyon szomorú vagyok, mert tudom, hogy ami hamarosan bekövetkezik, az nagyon pusztító lesz, és sok gyermekem nincs lelkileg felkészülve. Arra kérem gyermekeimet, hogy ébredjenek fel álmukból, és készüljenek fel mindarra, ami el fogja borítani a földeteket. [Úgy érzem, hogy Jézus a járványos betegségekről beszél.] Gyermekeim, nemzetetek nagy megpróbáltatásokat fog átélni, és nem lesztek felkészülve ezekre a szörnyű eseményekre. Lesznek katasztrofális katasztrófák, amelyek sok halálesetet fognak okozni, és azok, akik nincsenek felkészülve, a pokol örökkévaló lángjaival nézhetnek szembe. Imádkozzatok családtagjaitokért, és imádkozzatok az egész világon minden bűnös jóvátételéért. Ajánljatok fel áldozatokat és vezekeljetek ezekért az elveszett és szánalmas lelkekért. Imádkozzatok Isteni Irgalmasságomért értük.

Nagyon sok gyermekem nem látja, hogy mi történik az egész világon, mert csak azzal törődnek, hogy mi történik a saját környezetükben. Európa inváziója közeleg, és az atrocitások folytatódni fognak, és milliók fognak meghalni. Ezekre a vezeklő misékre nagy szükség van, hogy megmentsük gyermekeim lelkét, akik lelkileg nincsenek felkészülve arra, hogy ítéletükkor elém álljanak.

Ne utazzon, mert az utazás célja megakadályozhatja, hogy hazatérjen. Ezek a figyelmeztetések, amelyek betartására kérem Önöket, a terrorizmus és a vírus fertőző betegsége miatt vannak. Az engedetlenség következményei pusztítóak lehetnek.

Készüljetek fel a gazdasági összeomlásra és az azt követő teljes káoszra.

Amerikai népem, figyelmeztettelek benneteket, hogy országotok meg fog remegni, és vizei romok és halál áradatává válnak.

Figyelmeztettelek benneteket arra is, hogy készüljetek fel a nagy éhínségre, de ismét sok gyermekem nem hallgatott rám, és a legtöbben nélkülözni fogják azokat az ellátmányokat és szükségleti cikkeket, amelyekre nektek és családotoknak a túléléshez szükségetek lesz.

Imádkozzatok Egyházamért, mivel a válság és a káosz megosztottságot okozott Egyházamon belül, és sok gyermekem elhagyta Egyházamat, és sokan nem gyakorolják a Szent Igazságokat, és elhanyagolják a Szentségeket is, amelyeket Én magam hoztam létre.

Gyermekeim, egyesüljetek egységben Uratokkal és Megváltótokkal - erősítsétek meg magatokat Szent Eucharisztiám által. Nagyon elszomorít, hogy gyermekeim közül néhányan megszentségtelenítik Szent Eucharisztiámat azáltal, hogy súlyos bűn foltjában fogadnak Engem. Semmit sem gondolnak arról, hogy drága Testemet és Véremet úgy fogadják, hogy a lelkükön ezek a szennyes bűnök vannak. Nem érzik szükségesnek a gyónás szentségét, mert erről a szentségről ma már nem beszélnek, vagy nem gyakorolják néhány Egyházamban. Olyan démoni harccal állsz szemben, amely rosszabb, mint valaha, és a gonosz arra törekszik, hogy meggyengítsen téged, és fel akarja emészteni a lelkedet.

Fordulj Hozzám minden nyomorúságodban, kérd drága Véremet, hogy fedezzen be téged és családodat. Én segíteni fogok nektek, ezért kérjétek segítségemet. Meg tudlak gyógyítani és meg tudlak erősíteni, hogy szilárdan meg tudj állni a hitedben, és továbbra is bízz és bízz az irántad érzett Szeretetemben. Koncentráljatok Irgalmasságomra, és megáldalak benneteket kegyelemmel, hogy kiemeljelek a kétségbeesésből és a szívfájdalomból. Imádkozzatok irányításért és erőért, hogy szilárdan meg tudjatok állni abban az ígéretben, amelyet nektek tettem. Soha nem hagyom el egyetlen gyermekemet sem, aki bűnbánó szívvel jön elém. Én leszek a védelmeződ és a gondviselőd. Keressétek menedékemet, és támaszkodjatok Rám, ne pedig a saját erőtökre és képességeitekre.

Mindegyikőtöket Szent Szívem Szeretetébe helyezlek. Megáldalak benneteket Atyám nevében."

Semmi többet nem hallok.

https://www.privaterevelation.org/post/very-shocking-messages-to-kay