[Lásd a weboldalt: https://www.christinagallagher.org/en/ ]

A Szűzanya beszélt Krisztinához;

Lányom, Oroszország Ukrajna inváziója a harmadik világháború kezdete, amely végül Oroszországot, Kínát és Amerikát, valamint a világ sok más országát fogja érinteni. Először nem nukleáris lesz, hanem nukleáris lesz, és Oroszország elterjeszti tévedéseit az egész világon, ahogy azt Fatimában megjövendöltem. Ha Oroszországot Szeplőtelen Szívemnek szentelték volna, ahogy kértem, de még akadtak olyanok is, akik beszivárogtak Fiam egyházába, és ellenállást kelthetnek az ilyen dolgokkal szemben.

A Misszióban megjövendölt betegségek már elkezdődtek. Amit láttál az ember alkotta vírusról, ami az egész világon elterjed, az csak az első a még hátralévő sok közül. Túl sok lesz, és gyorsan terjednek ahhoz, hogy kivizsgálják vagy orvoslást találjanak. Mégis volt egy tekintélyes ember, aki egyesült másokkal, hogy mindent megtegyen, hogy megsemmisítse ezt a küldetést, és az embereket vakságba és süketségbe vezesse a fontossága miatt, de amikor számon kérik az Úr igazságossága előtt, sokat kell majd elviselnie. .

Ami a világra jön, az sokkal több szenvedés, betegség, éhség és személyed átvétele, és végül, amikor mindez megtörténik, Fiam Keze elszáll a világ felett, és szörnyű tűz hull az égből. hely. Sokan fognak meghalni az egész világon. Elmondtam neked, leányom, hogy az ég madarai és a vadon élő állatok hogyan táplálkoznak a földön heverő testekkel, és hogy az emberi hús bűze mérföldekre terjed a szélben. Most Ukrajnában zajlik, de amit láttok Ukrajnában, az más helyeken is meg fog történni, ahogy a betegségek és a katasztrófák terjednek, és a föld örökre eltorzult és felismerhetetlen. Csak amikor mindez megtörténik, akkor fog megtörténni a lelkiismeret megvilágosodása és végül Isteni Fiam visszatérése.

Fiamtól megtagadják a helyét az Egyházában. Ki van vetve. Az Antikrisztus már befolyásolja, hogy mit kell tenni, és készen áll arra, hogy elfoglalja Péter székét. A benn lévők között, ahol a tekintély a legtetejére vezet, leírhatatlan a korrupció. Mindezeket elmondtam neked, kislányom, sok évvel ezelőtt, de hiába. Az emberek eleinte hallgattak, de aztán elkezdte befolyást gyakorolni rájuk egy hatalom, amely csak ezt a munkát és küldetést akarta lerombolni, és igen, bőségesen megvalósították tervüket!

Sokat szenvedtél, még a Szívemet is elszomorítja. Nem volt szándékomban további üzeneteket elmondani, de a Szívem fáj a szenvedésért, amelyet elviselni láttam – mindezt az emberi természetben lévő gonoszság kezei által. Kicsim, abban, amit elviseltél – azokért, akik segítettek, és mindazokért, akik részt vettek szükségleteid ellátásában Én, a te anyád és Jézus anyja, Fiam örökké nyitva tartó Szívéhez mentem, és minden ilyen emberhez folyamodtak a kegyelmekhez és a sok sérelemért. Mindig könyörögni fogok irgalmukért, de akik ürügyet találtak arra, hogy megtagadják a segítségedet ebben a betegségben, hogy a világban hagyhassanak, hogy segíts irányítani azt, elveszem tőlük mindazt, amit Isten adott az Ő nagy irgalmában és ajándékában. és nem lesz semmijük. Senki sem ismeri fel és nem fogadja el annak valóságát, amire Isten elhívott. Nem önmagad miatt vagy fontos, hanem csak azért, mert kiválasztottak Isten üzenetének közvetítésére. A kitartásodnak soha nem volt ilyen célja. El kellett viselned – igen, szenvedést, de nem ekkora, de Isten sokszorosan megsokszorozza a lelkekért, és egy napon, a mennyben, te és azok, akik segítették ezt a küldetést, és különösen segítettek benneteket a szükséges különféle módokon. dicsőítse meg Fiam, Jézus. Azoknak, akik elvettek tőled, vagy nem válaszoltak, hogy segítsenek neked, sokat fognak panaszkodni. Ne féljetek attól, amit láttok a világra sújtó sok betegségen keresztül – egyenként, kettővel, folyamatosan szaporodva, hogy életet vegyen, a harmadik világháborúval és az összes nyugtalansággal együtt. gyűlölet az emberek szívében. Az emberiség ilyen módon átadta magát a gonosznak. Milyen szörnyű Fiam Szíve számára azok romlottsága, akik az anyaméhben megölik kisgyermekeiket abortusszal. Sokat lesz panaszkodnivalójuk.

Gyermekem, Szeplőtelen Szívem sérelme miatt, a te kitartásod hatalmas volta miatt, Jézus Fiam, aki most kommunikál veled, ez alkalommal megadja nekem, hogy közbelépjek, különösen azok miatt, akik ki akarnak venni a valóságból. kitartásodról, és ezzel vonzd be a többi szívet, hogy úgy reagáljanak és reagáljanak, mint a saját szívük – hidegen és üresen. Ők is elviselik igazságos jutalmukat.

Most, kedves gyermekem, bőségesen megáldalak, és mindent megkapok – minden kitartást és szenvedést, amin keresztülmentél. Mindent megkapok a zárt szívű embertől a nyitott szívű emberig, aki válaszol, és Fiam Szíve, amely mindig nyitott, mindent megkap. A sötétség pusztaságában maradtál, csak azért, mert annyi mindent elviseltél már, de megígérem neked, leányom, hogy olyan örömmel fogadnak majd mennyei otthonodban, amikor eljön az idő, de azt mondom, fogadj el és ajánlj fel mindent – ​​azokat, akik bántanak, akik megtagadnak, akik nem mutatnak szeretetet vagy együttérzés hiányát – csak ajánld fel anélkül, hogy megkérdeznéd, miért – ajánld fel a sok lélekért, akik most haldoklik Ukrajnában de Amerikának is sokat kell szenvednie, akárcsak a világ sok más részén. Megkezdődött a felkészülés az Amerikával vívott háborúra. Már csak rövid időre van. A világon sok vezető gyűlöli Amerika iránt, és már most tervezik, mit fognak tenni vele.

Közbenjártam Isteni Fiamnál a texasi imaház ügyében. Olyan fájdalmat okoz a Szívemnek, hogy még egyetlen őszinte, nyíltszívű ember sem volt hajlandó odajönni, hogy megmentse magát és másokat mindazon borzalomtól, amely a világot sújtja. Elszomorítja Szívemet, mert arra a védelemre, amelyet Istentől kaptam az ilyen házakon keresztül, nagyobb szükségem van Amerikának, mint másutt. Szomorítja Szívemet, mert sokan elvesznek. Gyermekem, ne aggódj ezek miatt. Nem a te hibád, és körülötted sok angyal lesz, akik továbbra is körülvesznek, de a pokol elsötétült szellemei is körülvesznek, mert el akarnak pusztítani, hogy ne legyen bátorságod vagy erőd kitartani és folytatni.

Tehát, drága gyermekem, beburkollak Köpenyembe, körülötted tartom a szent angyalokat. Ne félj, mert veled vagyok: Tekintetem mindig rád és a házakra, amelyekbe belépsz, vagy az emberekre, akikre valaha is áldást fogsz hívni, örökké áldott lesz Anyai Szívem és Isteni Fiam, Jézus Szíve által. Áldalak, Atya, Fiú és Szentlélek. Ámen.